Найкращі готелі Болгарії 2024 року: рейтинг ТОП-9

Найкращі готелі Болгарії на першій лінії — популярний варіант для сімейного відпочинку. Ця країна славиться гарною природою та доброзичливістю до гостей. Її пляжні курорти вважаються одними з найкращих у Європі.

Наш рейтинг готелів Болгарії задовольнить будь-які вимоги. У цій статті ми розповімо про найкращі з них.

  1. Melia Grand Hermitage All Inclusive 5*

Відкриває наш ТОП готелів Болгарії чудовий готель Melia Grand Hermitage — хороший варіант для сімейного відпочинку на узбережжі. Готель Melia Grand Hermitage розташований на схилі пагорба у спокійному районі курорту Золоті Піски.

У кожному номері є власний просторий балкон з чудовим краєвидом на море, басейн, парки, що оточують готель або вкриті лісом пагорби. На території працює дворівневий спа-центр із критим і відкритим басейнами, сауною, турецькою лазнею та тренажерним залом.

У ресторанах готелю Melia Grand Hermitage пропонують вишукані страви болгарської та міжнародної кухні. У пабах та кафе можна приємно провести час за келихом улюбленого напою.

На північ від готелю розташований парк з пишною рослинністю, а на схід — вкриті зеленню тераси, що ведуть до набережної та пляжу.

На сайті Rubikon представлено безліч рейсів за маршрутом Київ-Золоті Піски. Зручна форма замовлення квитків і можливість сплатити поїздку водієві, без передоплат.

  1. Maritim Hotel Amelia – Luxury Ultra All Inclusive 5*

Справжня перлина болгарських курортів. Готель названий на честь Амелії Ерхарт — першої жінки-пілота, яка здійснила одиночний переліт через Атлантику. У відповідному стилі оформлені інтер’єри номерів.

Але найціннішим у цьому готелі є пляж, удостоєний нагороди BlueFlag Eco Award. Албена славиться своїм м’яким золотим піском. Майже всі найкращі готелі Болгарії на першій лінії, зручні для відпочинку з дітьми, розташовані на цьому курорті.

З вікон готелю відкривається чудовий краєвид на околиці, а на гостей тут чекає незабутній відпочинок. Свіже повітря, смачна їжа, зготована з екологічно чистих продуктів власного виробництва та привітний персонал роблять його ідеальним місцем для незабутнього відпочинку.

Читайте також: ТОП-9 найкращих курортів Болгарії у 2024 році

  1. Helena VIP Villas and Suites – Half Board 5*

Наступний у нашому рейтингу готелів Болгарії, розкішний пляжний комплекс зі спа-центром та басейнами розташований на курорті Сонячний берег біля самого моря. Його територія — це чудовий ландшафтний сад, що потопає в зелені та цвіту. Всі номери мають балкон або патіо, кондиціонери, сучасні телевізори, що транслюють супутникове телебачення. З більшості номерів відкривається шикарний краєвид на море.

На території є розважальна дитяча зона, кілька магазинів і бутиків. Можна позайматися у фітнес-студії або сходити до спа-центру на масаж. За додаткову плату можна зіграти в більярд, дартс і настільний теніс.

У ресторані Helena VIP подають апетитні сніданок та вечерю за принципом «шведського столу». Рибний ресторан Dolphin пропонує різноманітні страви з морепродуктів. Увечері у барі подають освіжаючі коктейлі.

  1. Paradise Beach Residence – Ultra All Inclusive 5*

Популярний сімейний готель на курорті Свети Влас, у мальовничій бухті Робінзона. Забезпечує відмінний рівень обслуговування та пропонує безліч можливостей для приємного відпочинку. Для тих, хто шукає найкращі готелі Болгарії для відпочинку з дітьми — це чудовий варіант.

У готелі 325 комфортабельних двомісних і сімейних номерів, з усім необхідним і з краєвидом на море або парк. Сімейні номери мають передпокій і дві спальні, що дуже зручно для сімей з дітьми.

У загальному користуванні гостей — басейн з лаунж зоною, бари та ресторани. З 10 червня по 10 вересня у готелі працює міні-дитячий садок. Протягом усього курортного сезону працюють дитячі клуби та майданчики.

  1. Belvedere Hotel – All inclusive 5*

Цей готель на Приморському курорті постійно в ТОП готелів Болгарії. Славиться обслуговуванням світового рівня. До послуг гостей бар, ресторан з чудовою кухнею, власне безкоштовне паркування, сезонний відкритий басейн і фітнес-центр. Серед додаткових послуг — цілодобова стійка реєстрації та пункт обміну валют.

На території обладнано ігровий дитячий майданчик. Команда аніматорів щодня організовує цікаве та різноманітне дозвілля для дітей. Дорослі гості можуть зіграти в дартс, узяти напрокат велосипед або автомобіль.

Неподалік від Belvedere Hotel розташовані такі популярні місця, як міський пляж, ратуша та аквапарк.

  1. Sol Nessebar Palace All Inclusive 5*

Курортний готель у Несебрі пропонує елегантні номери, оснащені телевізором, балконом, міні-холодильником і сейфом.

Коли обговорюють кращі готелі Болгарії для любителів активного відпочинку, обов’язково згадують Sol Nessebar Palace. У готелі є сезонний аквапарк із 5 водними гірками та кількома басейнами. Також гості оцінять унікальний атракціон «Скеляста річка», що простягся вздовж пляжу до басейну, поблизу пляжних терас готелю. У спа-центрі можна замовити різні види масажу.

Готель має 6 тематичних ресторанів/барів, де подають вишукані страви та напої. У головному ресторані гостям запропонують страви міжнародної та болгарської кухні.

Відстань від готелю до стародавнього міста Несебр всього лише 2 км.

  1. Sineva Beach 4*

Sineva Beach потрапив до нашого ТОП готелів Болгарії завдяки багатьом критеріям. Цей готель розташований у місті Свети Влас, серед великого парку з басейном, на березі Чорного моря. У просторих світлих номерах є кондиціонери, супутникове телебачення, холодильники та балкони. Добре підходить для сімейного відпочинку.

На території є мебльована тераса та лаунж-бар біля басейну. Наймолодшим гостям сподобаються дитячий басейн та ігровий майданчик. На території багато об’єктів для активного відпочинку, в тому числі відкритий басейн, тенісні корти, поле для міні-гольфу. Цікавинка готелю — театр просто неба, де глядачам пропонується захоплива розважальна програма.

  1. Hotel Golden Ina 4*

Цей готель розташований на курорті Сонячний берег. Хороший варіант для дружніх і романтичних зустрічей. Вважається одним із найкращих готелів Болгарії для відпочинку з дітьми.

До послуг гостей 64 номери з балконом і кондиціонером, відкритий басейн. У деяких номерах є міні-кухня, оснащена всім необхідним. Гості готелю зможуть скористатися Wi-Fi у номерах і сезонним басейном просто неба на території. З вікон номерів відкривається чудовий краєвид на море.

У готелі працює цілодобова стійка реєстрації гостей, снек-бар і тераса. За 10 хвилин ходьби від готелю розташована головна вулиця курорту з численними барами та ресторанами.

Автобусні рейси Одеса-Сонячний берег курсують щодня. Перейдіть на сайт Rubikon і бронюйте квитки на море. На вас очікують комфортні автобуси та швидке прибуття.

  1. Sofia Hotel – All Inclusive & Private Beach 4*

Один з найзатишніших готелів на чорноморському березі, Sofia Hotel в Золотих Пісках, безсумнівно потрапляє в рейтинг найкращих готелів Болгарії завдяки 136-ти елегантно оформленим номерам і апартаментам з краєвидом на море. Всі номери мають балкон, супутникове телебачення, платний сейф і фен.

Пакет «усе враховано» гарантує спокійний відпочинок і різноманітне меню у головному ресторані готелю. Чотири рази на тиждень у ньому проводяться тематичні вечори різних кухонь світу з типовими стравами та самобутньою атмосферою.

Команда аніматорів протягом дня розважає дітей безліччю ігор і дискотек.

За додаткову плату надається зарядна станція для електромобілів.

Читайте також: Як дістатися з України до Болгарії

Завдяки простоті замовлення квитків і великій кількості рейсів найкращі готелі Болгарії на першій лінії доступні для всієї України. Якщо ви не знаєте, як швидко та зручно доїхати до Болгарії, радимо відвідати сайт Rubikon. На нашому сайті представлено найбільшу кількість варіантів маршрутів, а також зручну форму замовлення квитків з можливістю оплатити проїзд під час посадки водієві.

Залишити відповідь

Ваш email не буде опубліковано на сайті.