Одне з найпоширеніших питань, з якими звертаються майбутні пасажири

Одне з найпоширеніших питань, з якими звертаються майбутні пасажири, це:

”Як нам обрати хорошого перевізника до Італії?” або “Порадьте кращого”

І тут нам дуже пощастило, лідери з відповідальності та якості обслуговування, яке по праву можна назвати європейським у Rubikon)

  1. AL-TRANS
  2. Lux Bus
  3. OK-Trans
  4. Bus Trans

Кожен з них заслуговує на перше місце в цьому огляді, який створений завдяки Вашому зворотному зв’язку з нами) Отже почнемо:

AL-TRANS має дуже гарний вибір рейсів по містах Італії в різному напрямку, адже далеко не всі перевізники мають подібні маршрути. Наприклад, із Києва у Пезаро чи зі Львова із прибуттям у Чивітанова-Марку. AL-TRANS здійснює кілька рейсів на тиждень і тому чудова можливість знайти бажану поїздку у потрібну дату. Але на цих рейсах є єдина зміна автобуса (на такий же) у Львові, не тривала і організована. Вам не доведеться кілька годин чекати на подачу транспорту або шукати його самостійно, щось комусь доплачувати. Ні, пересадка відбувається в тому самому місці і Вам підкажуть в який автобус слід пересісти. Це технічний момент у маршруті, який має місце і він ніяк не вплинув на відгуки задоволених поїздкою пасажирів. А їхня досить велика кількість. Тому не варто їх боятися, Вас не забудуть у чужому місті, весь процес чітко налагоджений та відбувається досить швидко.

Lux Bus цей перевізник не потребує представлення, відгуки вдячних пасажирів говорять самі за себе, а їх досить багато на сьогоднішній день. Також представник по істині європейської якості пасажирських перевезень. Вибір міст Італії має менше, ніж AL-TRANS.Напрями Мілан, Трієст, Венеція та інші популярні маршрути, але є виїзди з Одеси. Рейси у цього перевізника щосереди. Прямий маршрут без пересадок, що багатьом є плюсом.

OK-Trans, хоч і порівняно недавно з’явилися у нас, але вже збирають “зірочки” від задоволених пасажирів на Італію. Працюють з великим спектром міст України, не тільки всіма звичний Київ, а й Запоріжжя, Дніпро, Чернівці і т.д. Міста приймаючої країни охоплює більш поширені, такі як Неаполь і Рим, Верона. Прямі рейси, що є для багатьох головним критерієм при виборі. Але може бути організована зміна автобуса у Львові (де вас зорієнтують і всі підкажуть), якщо виїзд з таких міст як Харків, Полтава тощо

Bus Trans представник відомої компанії Winew, яка відмінно себе зарекомендувала у перевезеннях на Німеччину. У рейсах на Італію за відгуками не відстає від конкурентів. Прямий рейс без пересадок. при посадці водію. Список міст для виїздів надано нижче. Тут можна знайти відповідний саме для Вас)

Міста України:

AL-TRANS

Львів,Київ,Чернівці,

Умань,Житомир,Рівне, Луцьк,Мукачево,Стрий,

Одеса,Хмельницький,

Тернопіль

Lux Bus

Одеса,Татарбунари,

Львів,Стрий,Мукачево

,Звягель,Рівне,

Луцьк, Київ

OK-Trans

Київ,Житомир,Рівне,

Львів,Чернівці,

Коломия,Івано-Франківськ,Галич,

Рогатин,Стрий,Мукачево,Харків,Полтава,Дніпро,Кривий ріг,Кропивницький,

Одеса

Bus Trans

Одеса,Умань,Вінниця,Хмельницький
Львів,Тернопіль

 

Міста Італії:

AL-TRANS

Андрія,Анкона,Барі,Бергамо,Болонья,

Брешія,Верона,

Вінценца,Казерта,

Капуа,Касіно,

Каянелло,Комо,

Містре, Мілан,

Модера,

Неаполь,Падуя,Пезаро,Пескара,

Реванна,Реджо-Емілія,Рим,Ріміні,

Ровиго,Солерно,

Сан-Бенедетто-дель-Тронто,Трані,Трієст,Удіне,

Фаєнца,Феррара,

Флоренція,Фоджа,

Чезена,Черінела,

Чевітанова-Марке

Lux Bus

Трієст,Удіне,

Венеція,Падуя,

Віченця,Верона,Брешіа,

Бергамо, Мілан,

Турін,

Олесандрія

OK-Trans

Неаполь,Рим,

Мілан,

Флоренція,

Верона

(так само є можливі зупинки у проміжних містах

за маршрутом)

Bus Trans

Удіне,Болонья,

Падуя,Неаполь,

Флоренція,Рим,Салерно

Маршрут AL-TRANS

Маршрут Lux Bus

 

Маршрут Bus Trans

Як бачите хоч і схожі, але маршрути досить різні у всіх, відповідно час виїзду також можна підібрати будь-який бажаний і ознайомитися з повним списком міст на https://rubikon.com.ua. Підібрати бажаний рейс і надати всю детальну інформацію, про всі рейси в цьому напрямку Вам допоможуть наші оператори : Україна: +380974704477 / +380994704477 Польща: +48226022074 / +48226022822222 33

Що у нас за комфортом:

AL-TRANS Автобуси великі комфортабельні VAN HOOL або Setra ,в них є туалет (що працює всю дорогу),wi-fi по Італії,(що може бути важливим після перетину кордону),кондиціонер, розетки та чай/каву в дорозі. Також є бонус відео система, яка допоможе скоротити час. Комфортні і дійсно м’які місця для вашої тривалої подорожі. Також варто відзначити ввічливих водіїв на рейсах, які допоможуть, підкажуть і скоординують Вас)

 Lux Bus За комфортабельністю автобуси у цього перевізника по праву, так само одні з найкращих. Є біо-туалет (працюючий всю дорогу), розетки, 2 холодильники (приємний бонус якщо ви берете продукти в дорогу), мікрохвильова піч (так само дуже корисна, при тривалому шляху, особливо якщо є маленькі дітки і потрібно розігріти харчування), кондиціонер, м’які досить великі розсувні сидіння, відстань між кріслами теж помітимо-не маленьке (знаємо, що ця інформація може бути Вам корисна) безкоштовний чай/кава під час шляху. Хороший “набір” для тривалої подорожі) Чемний і чемний водійський екіпаж само собою зрозуміло)

OK-TransАвтобуси цієї компанії, великі комфортабельні Setra, але в цей огляд “маршрутки” і не потрапили (хоча у них теж є свої плюси). Цей ТОП тільки про великий комфорт для пасажирів. В автобусі у OK-Trans є працюючий wi-fi, кондиціонер, розетки, за європейським стандартом м’які сидіння та бонус частування під час дороги. І звичайно ж ввічливі водії, які завжди готові Вам допомогти, адже головне – Ваш комфорт під час шляху)

Bus TransАвтобуси комфортабельні великіSetra.В автобусах є wi-fi, кондиціонер, розетки. М’які комфортні сидіння та для вашої зручності перевізник перед виїздом надає номер телефону водія. Досвідчений та ввічливий екіпаж водіїв. Лише позитивні відгуки від пасажирів.

І найсмачніше на десерт, ціни:

AL-TRANS має досить демократичну цінову політику, наприклад, рейс Київ-Рим коштує 5040 грн, досить лояльна ціна для такого напряму. Оплата при посадці і це величезний плюс на таких рейсах, адже Вам не доведеться переживати чи ваші гроші за призначенням пішли, тому що передаєте їх особисто в руки водієві. Ще, для багатьох пасажирів може бути важливим плюсом це вибір місця в автобусі, при бронюванні квитка) Розплатитися можна долар грн, євро за курсом на день відправлення.

Lux Bus ціна не набагато вища, наприклад рейс Одеса-Мілан або Болонья коштує 7600грн, але заявлена вартість повністю виправдана фактичним комфортом поїздки від початку та до кінця шляху. Оплата при посадці водієві, Приймають долар грн євро за курсом на день відправлення. На цьому рейсі вільне розсадження пасажирів, але Ваші побажання завжди врахуються при посадці, якщо хочете зайняти певні місця)

OK-Trans має досить лояльні ціни в усіх напрямках. Наприклад, рейс Хмельницький-Флоренція 4620гр або Львів-Мілан ціною 4200. Погодьтеся, хороша ціна для таких далеких маршрутів. Ввічливий водійський екіпаж. Оплата так само водієві при посадці) За традицією долар грн євро за курсом на день відправлення. Розсадка-вільна, що означає місце вибираєте вже при вході в автобус, але і на цьому рейсі ваші побажання щодо місця ніхто не пропустить, адже головне це Ваш комфорт під час поїздки)

Bus Transмабуть найбюджетніший варіант, при відмінному комфорті.Рейс Одеса-Рим ціною 5200,де ви знайдете ще нижче?Притому,що якість обслуговування на висоті.Оплата при посадці як готівкою так і карткою. Розсадка пасажирів вільна, але і тут ваші побажання завжди врахують) і хороший бонус дозволено провезення вихованців)

Знижки, що діють:

AL-TRANS:діти віком до 4 років –

50%. Діти віком від 4 до 12 років – 30%. Тварини до 5кг із місцем зі знижкою 10% від повного квитка.

Lux Bus: Діти до року з

окремим місцем – безкоштовно. Діти до 1 до 10 років – знижка 50 євро. Тварини – 50% вартості квитка з наданням місця.

OK-Trans: діти від 0 до 10 років -30 євро від ціни дорослого квитка. Тварини до 10кг з окремим місцем мають дитячу знижку. Bus Trans діти віком від 0 до 5 років -50%. Діти віком від 6 до 12 років – 20%. Діти віком від 13 до 16 років – 10%. Провезення тварини до 5кг у перенесенні з місцем – знижка 20%. Тварина у перенесенні без місця – 25 євро.

Обмеження по багажу:

AL-TRANS: у вартість квитка входить 1 валіза 30кг та ручна поклажа 10кг. У вартість дитячого квитка входить 1 валіза 20кг. Додатковий багаж: 1кг – 1євро. Lux Bus:не більше 2 сумок, розм: 40*60*90 см (загальна вага:

30 кг) + ручна поклажа 5 кг.

OK-Trans: валіза 30кг та 1

ручна поклажа 10кг. Додатковий багаж: 1кг/1євро.

Bus TransУ вартість квитка входить 1 валіза 30кг та ручна поклажа 10кг. У вартість дитячого квитка до 5 років – 1 валіза 15кг. Додатковий багаж: 1кг – 1,5 євро.

З більш детальними цінами в усіх напрямках, можна ознайомитись на нашому сайті або за телефоном з операторами, які скоординують вас за доступністю місць на бажані дати та час виїзду.

Для власників вихованців величезний бонус, що всі троє беруть тварин. Звичайно умови та знижки різні, але зараз багато перевізників відмовляються брати тварин, навіть за наявності всіх документів та чіпування.

Варто відзначити, що всі автобуси цих перевізників регулярно проходять технічний огляд, а водійський екіпаж-медичний. Безпека пасажирів насамперед має бути на першому місці у наданні таких послуг.

Грунтуючись на особистому досвіді, то при виборі варто врахувати, які саме критерії для Вас важливі. та час виїзду грає свою роль. Але завжди варто враховувати, що час прибуття дуже орієнтовний та приблизний. Як мінімум ніякої гарантії скільки часу може зайняти проходження кордону, адже навіть літаки можуть приземлятися із затримкою, а тут наземний шлях. Потрібен Вам прямий рейс принципово або готові організовано пересісти з автобуса в автобус. Чи будуть з Вами дітки, а може бути і улюблені вихованці (адже знижки у всіх різні), чи важливо для вас наявність wi-fi в автобусі, ну і звичайно ж ціни хоч і досить лояльні, але все ж таки різні. Важко порадити когось одного, але ця четвірка заслужено займає своє місце у цьому ТОПі. Слідкуйте за оновленнями інформації, адже тут можуть з’явитися і нові представники найкращих відгуків про рейси до цієї країни.

Цей огляд, зібраний виключно на відгуках пасажирів і як можна детальніше описані найкращі, а ось вибирати вже Вам)

 

Залишити відповідь

Ваш email не буде опубліковано на сайті.