За скільки днів можна бронювати квиток

Міжміські поїздки на автобусі, такі як Львів — Познань, наприклад, з кожним днем все більше набирають популярності. На цьому транспорті можна не тільки поїхати до найближчого міста, а й до інших країн. Цілі для поїздки можуть бути різними. Одні можуть їхати в гості до рідних, інші по роботі, а хтось просто подорожує. І перше, з чого починається поїздка – вибір автобуса та покупка квитка. Якщо вам потрібно приїхати в іншу країну в якусь дату, щоб не пропустити потрібний рейс, дуже важливо встигнути забронювати місце заздалегідь. При цьому необхідно вивчити умови транспортної компанії з перевезення.

Air Ticket Booking Business Travel Trip Vacation Concept

Як можна забронювати квиток на автобус онлайн

З розвитком інтернет-технологій купити квиток на рейс Тернопіль – Познань можна не тільки на автовокзалах чи автостанціях, але й замовити чи забронювати заздалегідь онлайн на сайті компанії Rubikon. Цей спосіб дуже зручний для людей, які не люблять довго стояти в черзі. Адже здійснити бронювання та оплату квитка на рейс можна в кілька кліків.

Відправитися в сусідню країну ви зможете такими популярними маршрутами, як Познань Кривий Ріг і багатьма іншими.

Щоб забронювати місце в автобусі, необхідно буде на сайті вказати точки відправлення та прибуття, вибрати потрібну дату та кількість осіб, які збираються з вами у поїздку, а також натиснути кнопку «Знайти». Після натискання на неї відкриватиметься вікно зі списком можливих рейсів у різних перевізників, а також умови та переваги, що надаються ними. При цьому ще буде вказано час з датами відправлення та прибуття, автобус та вартість посадкового місця. Для тих, хто воліє виїжджати в ніч, є крайні рейси. Завдяки їм ви не помітите, як перетнете кордон і в’їдете в іншу країну.

Вибравши один із рейсів, ви зможете забронювати квиток, який є у продажу, за кнопкою «Бронь». Після цього буде відкриватися вікно для оплати або безкоштовного бронювання місця в автобусі. Забронювавши квиток, ви зможете сплатити його або відразу, або безпосередньо перед посадкою в транспортний засіб.

За скільки днів до в’їзду можна бронювати місце в автобусі

Забронювати і сплатити квиток на ранній або крайній рейс Дніпро – Познань на сайті компанії Rubikon ви можете за день до виїзду. Оформивши броню місця в автобусі через інтернет, на автовокзал або автостанцію вам доведеться приїхати тільки для посадки в транспорт.

Забронювавши квиток у перевізників компанії Rubikon та зробивши повну передоплату, ви отримаєте знижку 5%.

Залишити відповідь

Ваш email не буде опубліковано на сайті.