Як доїхати з України до Іспанії

Питання, як дістатися до Іспанії з України, незмінно актуальне. Курорти сонячної країни приваблюють туристів. Багато українців їдуть відвідати родичів або змінити обстановку. Є кілька способів подолати велику відстань між Україною та Іспанією. Найдоступніший — подорож автобусом.

Автобусні маршрути з України до Іспанії

Компанія «Рубікон» здійснює регулярні рейси за такими напрямками:

Основні перевізники іспанського напрямку:

  • Grandes Tour;
  • KLR Bus.

Автобусні рейси до Іспанії відправляються чотири рази на тиждень:

Вівторок і середао 6.00
Середа та суботао 7.00

З Києва автобус вирушає з залізничного вокзалу (м. Вокзальна, вул. Симона Петлюри, 32). Україною маршрут проходить через Житомир, Хмельницький, Рівне. У Львові здійснюється пересадка, і далі поїздка триває через Ужгород і Мукачеве до пропускного пункту «Чоп — Захонь». Далі автобус слідує через Словаччину, Угорщину, Словенію, Італію та Францію, а в самій Іспанії — через Валенсію, Аліканте та Малагу. Відстань Київ — Іспанія можна подолати в середньому за 40 годин.

*Мапа маршруту Київ-Мадрид

Автобус Київ-Севілья слідує схожим маршрутом, але проїжджає багато західних міст України, таких як Рівне, Кам’янець-Подільський, Хмельницький, Чернівці, Коломия, Івано-Франківськ, Тернопіль. У Львові здійснюється пересадка. Після Львова маршрут автобуса такий само, як у попереднього, він прямує через Ужгород і Мукачеве до пропускного пункту «Чоп-Захонь». Словаччину, Угорщину, Словенію, Італію та Францію проїжджає транзитом аж до Іспанії. Перше іспанське місто на шляху слідування — Валенсія, кінцевий пункт — Малага.

У Харкові до Севільї посадка здійснюється на автовокзалі №1 по Аерокосмічному проспекту (колишній Ю. Гагаріна). Автобус їде через Полтаву, Київ та Житомир до Хмельницького. Після пересадки у Хмельницькому слідує через Тернопіль та Львів до польського кордону. У Польщі за маршрутом прямування проїжджає міста Вроцлав, Катовіце, Краків. Перше місто, яке пасажири бачать в Іспанії, — Жирона. Далі дорогою можна помилуватися краєвидами Барселони, Пальма-де-Майорки, Валенсії. Після пересадки до Малаги автобус їде до кінцевої зупинки в Севільї.

В Одесі рейси на Мадрид і Малагу відправляються з міжнародного автовокзалу по вулиці Колонтаєвській, 58. Маршрут слідує через Умань, Гайсин, Вінницю до Хмельницького, де відбувається пересадка. Далі автобус їде до Львова, перетинає кордон із Польщею і далі слідує через Краків, Катовіце, Вроцлав. В Іспанії пасажирів також першою зустрічає Жирона, а потім маршрут проходить аналогічно через вищезгадані міста.

Усі рейси здійснюються з пересадкою у Львові чи Хмельницькому. Далі автобуси їдуть або без пересадок, або з пересадкою на комфортний спринтер уже в Іспанії.

Пересадки проходять швидко та комфортно, забезпечуючи мінімальне очікування та зручність для пасажирів на автостанціях або АЗС, ,де пасажири можуть перекусити, пройтися або випити кави.

Плюси поїздки до Іспанії автобусом

Тривалість міжнародних рейсів становить понад дві доби. Наприклад, автобус Львів-Мадрид їде 50 годин, автобус Одеса-Валенсія — 57 годин. Така довга дорога лякає багатьох мандрівників, але не пасажирів компанії Rubikon. Адже в їхньому розпорядженні сучасні автобуси, що мають необхідні для тривалої поїздки:

  • м’які крісла з відкидними спинками та підставками для ніг;
  • системи кондиціювання;
  • біотуалети;
  • роз’єми для зарядки гаджетів;
  • Wi-Fi;
  • відео- та аудіосистеми для розваг у дорозі.

З фотографіями автобусів можна ознайомитись на сайті компанії. Там є посилання на сторінки в соціальних мережах.

Під час руху автобуси роблять кілька зупинок на заправках. Пасажири можуть розім’ятися, випити кави та придбати щось поїсти в дорогу. Для тих, хто подорожує вперше або гадки не має, як дістатися до Іспанії з України — це ідеальний варіант. Приємний бонус — можливість побачити відомі європейські міста та помилуватися різноманітністю ландшафтів. До того ж не треба перейматися стикуваннями рейсів і можливими запізненнями. Автобус довезе від пункту відправлення до місця призначення під керівництвом досвідчених супроводжуючих.

Відстань від України до Іспанії

Між Україною та Іспанією майже 4000 км землею і близько 3000 км повітрям. Відстань від Львова до Мадриду складає 3091 км. Дорога з Києва буде на 550 кілометрів довшою.

З Харкова до Севільї потрібно проїхати приблизно 4500 км. Довжина маршруту Одеса — Мадрид складає 3900 км, а до Малаги — на 400 км більше.

Як дешевше дістатися з України до Іспанії

Їхати до Іспанії довго, тому маршрут потрібно складати, виходячи з вашого бюджету та готовності витратити багато часу на дорогу. На автобусі ви заощаджуєте вже на тому, що ціни на авіаквитки залежать від кількості та розміру валіз, а автобуси дозволяють перевозити великий багаж без додаткових витрат.

Чому прямий автобус практично завжди виявляється дешевшим:

  1. До місткого багажника автобуса можна сховати громіздкий багаж, і ця послуга безкоштовна.
  2. Немає необхідності ночувати в готелях. Наприклад, з аеропорту Будапешта рейси до Іспанії відправляються вранці, а дістатися до Будапешта ви можете ввечері — доведеться шукати нічліг і платити за нього, а також платити за камеру схову.
  3. Автобусні рейси практично завжди привозять пасажирів до центру міста, що дозволяє заощадити на трансфері.

Якщо ви не знаєте, як швидко та комфортно дістатися з України до Іспанії, пропонуємо відвідати Рубікон. За нашої допомоги можна підібрати дуже добрі варіанти маршрутів із вашого міста прямо до Іспанії. На сайті зручна форма замовлення квитків.

Хоч би якою була мета вашої поїздки — екскурсії, пляжний відпочинок чи зустріч з рідними, автобус довезе до місця призначення у вказаний термін. Дізнайтесь, як дістатися Барселони та інших міст з України, і сміливо вирушайте. Легкої дороги!

Залишити відповідь

Ваш email не буде опубліковано на сайті.