Як надіслати посилку з водієм автобуса

Якщо ви бажаєте надіслати посилку автобусом – телефонуйте нам +380980068838 або пишіть у месенджери на цей номер.

У кожного з нас були випадки, коли потрібно передати речі друзям чи рідним. По-старому люди звикли користуватися поштою, і проблем з передачею не виникало, ось тільки не завжди вона була швидкою і якісною. Погодьтеся, щоб переправити студенту передачу, оформляти її у відділенні пошти невигідно, витратно, повільно. Тому чудовою альтернативою поштою є автобуси.

Звичайно ж, у вас можуть виникнути страхи на ґрунті того, що водій може виявитися недобросовісним і ваші речі пропадуть, а якщо це документи, можуть виникнути проблеми. Але Rubikon може забезпечити вас якісною послугою передачі посилок з одягом, наприклад, адже ми дбаємо про своїх клієнтів та свою репутацію.

Щоб заспокоїти вас та відповісти на ваші запитання, ми підготували інформацію, яка зможе полегшити вам передачу посилки та повідомити про додаткові аспекти.

Як міжміський автобус може замінити вам послуги пошти

Страхи щодо несумлінних водіїв не виникли так просто. Адже є приватники, які можуть привласнити ваші речі та заперечувати потім момент передачі вантажу. Наша фірма суворо контролює такі речі. Але щоб ви були спокійні і могли скористатися послугою передачі, варто знати деякі моменти:

  1. Замість того, щоб звертатися безпосередньо до водія, ви можете написати або зателефонувати в компанію перевізника і отримати папери на посилку, плюс оформити квитанцію. Кожен перевізник встановлює тарифи сам, це потрібно уточнювати контактним телефоном.
  2. Якщо ви вирішили передати посилку безпосередньо водієві, постарайтеся передавати її при свідках, які потім зможуть підтвердити момент передачі. Якщо немає свідків, ви можете записати момент передачі на телефон. Так навіть краще, тому що ви можете відправити одержувачу в якому стані була посилка і в якому обсязі, щоб він забрав її точно в такому стані.
  3. Ви можете зафіксувати марку та номер автобуса, записати контактні дані водія.
  4. У момент передачі ви можете зв’язатися з одержувачем та описати вид посилки, а також все, що знаходиться всередині. Так, водій знатиме, що привласнити собі якусь дрібницю не вийде.

Постарайтеся максимально герметично запакувати свої речі, щоб під час транспортування нічого не випало, не розбилося і не протікло. Адже за упаковку тендітних речей водій не може відповідати за всього бажання. Намагайтеся скористатися послугами пакувальника або самостійно вдома обмотайте всі крихкі речі тканиною, папером або поліетиленом для пакування.

Пересилання документів автобусом по Україні

Всі вищеописані моменти можуть забезпечити вам внутрішній спокій та гарантії передачі посилки. Але варто пам’ятати, що такими послугами краще користуватися, коли вам потрібно відправити одяг, побутові речі, їжу або техніку в інше місто. Послуга передачі документів буде максимально безпечною, якщо користуватися кур’єрською доставкою документації. Але якщо ви вже користувалися нашими послугами переправи посилок, знайомі з водіями та довіряєте нам навіть документи, ми з радістю допоможемо вам передати вашу посилку Україною, Польщею, іншим країнам Європи (ЄС).

Якщо у вас виникли страхи ризику або ви хочете переконатися в гарантії передачі документів, постарайтеся передавати папери не безпосередньо водієві, а оформивши перед цим квитанцію на передачу через офіс перевізника.

Звичайно, подбайте про те, щоб ваші документи зустріла довірена особа у місці прибуття автобуса. Ну і великий плюс такого пересилання – ціна. Адже вона буде набагато нижчою, ніж у кур’єрських службах.

Як передати посилку до Європи

Під час війни відправка речей за кордон стала максимально затребуваною. Адже чоловіки, які відправили своїх дружин до безпечних країн ЄС, не можуть виїхати і передати їм речі через воєнний стан. Якщо ви потрапили в таку ситуацію або просто хочете надіслати посилку, можете скористатися нашими міжнародними автобусами.

Але варто пам’ятати, що умови передачі вашої посилки в іншу країну існують, і їх варто дотримуватися. Ваша посилка має бути добре упакована, з неї не повинно нічого випадати чи витікати. Буде добре, якщо вона буде у коробці, тому що пакети можуть перевернутися. Якщо у вашій посилці є крихкі предмети, обов’язково запакуйте їх у протиударний матеріал. Якщо ви передаєте їжу, подбайте про герметичну упаковку.

Строго заборонено ховати у коробці коштовні речі, кошти, документи чи алкоголь. Якщо таке помітять прикордонники, ваше посилання буде вилучено, а перевізник перестає нести за неї відповідальність.

Оскільки посилки найчастіше передають саме в Польщу (ЄС), ознайомтеся зі списком, що заборонено передавати:

  • молочні та кисломолочні продукти;
  • продукти тваринного походження;
  • риба;
  • консервовані продукти;
  • тютюнова продукція;
  • алкогольні напої;
  • наркотичні речовини;
  • будь-яку зброю;
  • флора та фауна, яка перебуває під загрозою вимирання;
  • порнографічні фільми, картинки;
  • старовинні та колекційні предмети;
  • препарати Stop control.

Пересилаючи речі до інших країн, уважно ознайомтеся зі списком заборонених речей та продуктів. Постарайтеся серйозно поставитися до цієї опції, щоб не втратити посилку загалом.

Вам не потрібно чекати кілька днів, щоб одержувач забрав посилку

Найбільша перевага передачі посилок автобусом – швидкість. Адже у військовий стан пошта часто працює зі збоями та повільніше, ніж раніше. Скориставшись послугою передачі автобусом, вам не потрібно чекати, поки збереться певна кількість посилок, щоб надіслати їх на потрібну адресу. Сьогодні ви передали посилку, а завтра одержувач її вже забрав, якщо на кордоні не буде жодних затримок.

Звичайно, одним із недоліків передачі є те, що посилку можна забрати лише у конкретному місці. Але завдяки величезному переліку країн та міст, куди їздять наші перевізники, ця проблема майже вичерпує себе. Якщо раптом посилка затримується разом з автобусом, ваш одержувач може зв’язатися з водієм та уточнити цей момент, уникаючи всіх зазначених недоліків.

Заощаджуйте свій час разом з Rubikon

Тепер, коли ви знаєте про альтернативи та умови передачі посилок під час війни, про переваги такого способу, вам треба зайти на сайт, ознайомитися з рейсами і зв’язатися з перевізником, щоб оформити вантаж. Наша компанія відповідає за якісне надання цієї послуги.

Також вас можуть зацікавити міжнародні рейси від наших перевізників Тернопіль – Варшава, Полтава – Варшава, Дніпро – Варшава, Житомир – Варшава. З цих міст посилки передаються найчастіше.

Телефонуйте нам з приводу відправки посилок – і ми обов’язково допоможемо вам.

Залишити відповідь

Ваш email не буде опубліковано на сайті.